Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Carson Coma - Tokaj Fesztiválkatlan


Tokaj Fesztiválkatlan

2023. augusztus 18. 20:30

Carson Coma
Vendég: Jazzbois

A Carson Coma rockzenekar 2023. augusztus 18-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán ad koncertet!

A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta formáció 2018-ban alakult, eddig három nagylemezt adtak ki, legutóbb a Digitális/Analóg címűt. Az együttes az Immunissá válunk, a Pók vagy a Kék Hullám Kemping című dalokkal vált a hazai zenei élet első számú fiatal gitárzenekarává.

Koncertjeikkel bejárták az egész országot, felléptek a legnagyobb hazai fesztiválokon, de a határon túl is láthatták őket. A társadalmi ügyekben is szerepet vállaló együttes 2022-ben az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerését Düsseldorfban vehette át, dobogós helyen szerepelt az RTL Év Embere díján, a mozgóképes világ iránti rajongásukról pedig a Magyar Klipszemléken szerzett díjaik adnak tanúbizonyságot.

Idén augusztusban a tokaji közönség élőben is tanúja lehet, hogy a hat fiatal srác hogyan nyomja a rockot, és zenéjükkel hogyan sodorják magukkal a hallgatóságot.

Vendégük:
A Jazzbois egy fúziós jazz-hip hop trió Budapestről, Molnár Bencze – billentyű, Sági Viktor – basszusgitár, Czirják Tamás – dob felállásban. A Blunt Shelter Records-nál megjelent debütáló kiadványuk, a “Jazzbois Goes Blunt” hatalmas utat járt be hazai és nemzetközi vizeken egyaránt, felborzolva mind a jazz-hip-hop fúziójának kedvelőit, mind az új hullámos jazz mesterek hangzásvilágát. Munkásságukra több szerkesztő is felfigyelt, jelenleg is hallható egy kaliforniai mc-vel, Kid Abstrakt-al közös számuk, a “Jazz Rap“ playlisten, de a Soulection atyja, Joe Kay is gyakran pörgeti őket, sőt, a kortárs jazz egyik bástyájaként számontartott Brownswood kiadó listáján, illetve az ide köthető legendás worldwide.fm-en is több ízben voltak hallhatóak. A stream-eken túl pedig a fellépéseken keresztül lehet igazán érezni azt az elképesztő energiát, ami jellemzi közös hangzásvilágukat. Felejthetetlen zenei élményt nyújtanak minden egyes koncerten. Igazi, vérbeli zenészek.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!